Cucina e Concerto, een nieuw culinair concept. Een avondvullend programma met een heerlijk Italiaans diner aangevuld met optredens van artiesten met een fantastisch Italiaans repertoire. De naam Cucina e Concerto zegt het al: Boretti combineert de Italiaanse keuken met bijpassende Italiaanstalige muziek.

De mix van deze twee belevenissen brengt de grootste artiesten en typisch
Italiaanse gerechten samen. Op 22 december organiseren we de eerste editie van Cucina e Concerto in kerstsfeer en gemoedelijk en kleinschalig; "Festa di Natale". Dit Italiaans getinte evenement wordt georganiseerd door Italian kitchen lifestyle brand Boretti.

Eindelijk, een evenement in België waarbij de passie voor Italië centraal staat. In samenwerking met Catering Van Eyck stelt Boretti een 'sharing concept' in de vorm
van een driegangen diner samen. Geniet achteraf van de live concerten van Laura Tesoro, We Two in Symphony en Gabriella Massa. U hoeft niet per se naar Italië om La Dolce Vita te ervaren.

Gekozen is om dit evenement vlak voor kerst plaats te laten vinden, de meest gezellige periode van het jaar dat in teken staan van waardevolle momenten met 'la famiglia' en 'amici'. Gedurende deze avond kunt u genieten van een driegangendiner aangevuld met muziek van bijzonder getalenteerde artiesten voor 79,00.

Véronique De Kock zal als gastvrouw, maar vooral als Italofiel de avond in goede banen leiden. De Bokrijk in Genk (Hangar 58) wordt de locatie voor dit
feestelijke evenement. Deze plek biedt ruimte voor warmte, gastvrijheid, sfeervol dineren en Italiaanse klanken.

Er zal met hart en ziel Italiaans worden gekookt, het menu wordt 1 december door Catering Van Eyck op de website cucinaconcerto.be onthuld.